Млякото е полезно за тялото –  и затова училищата в

...
Млякото е полезно за тялото –  и затова училищата в
Коментари Харесай

Недостигът на опаковки за мляко кара някои училища да се борят за опции

Млякото е потребно за тялото –  и по тази причина учебните заведения в цялата страна търсят варианти, с цел да подсигуряват, че учениците няма да пропуснат скъпа капка по време на дефицит на хартиени опаковки.

Някои учебни заведения следваха федералните насоки, издадени предходната седмица от USDA, в които се споделя, че са наясно, че „ няколко щата изпитват провокации във веригата за доставка на мляко, свързани с проблеми с пакетирането. “ Агенцията смята дефицита за „ краткотрайно изключително положение “ и учебните заведения могат да бъдат гъвкави в метода, по който доставят мляко на учениците.

—Калифорния, Пенсилвания и Ню Йорк посъветваха своите учебни региони да бъдат гъвкави в метода, по който доставят мляко на своите възпитаници. Задължителна съществена част от доста учебни стратегии за закуска и обяд, млякото обезпечава протеини и хранителни субстанции за деца и фамилии, които другояче нямат достъп.

сподели в изказване, че учебните стратегии би трябвало да следват федералните инструкции и да „ разрешават еластичност “ по време на дефицита на картонени опаковки.

Много учебни системи в Ню Йорк, които бяха изключително мощно наранени от дефицита, оповестяват, че работят върху решения за снабдяване на мляко на децата.

В щата Ню Йорк, учебният регион Fayetteville-Manlius, на към 25 минути от Сиракуза, сподели в изказване, че са закупили едномесечна доставка на „ бутилки с вода, които да заменят млякото “. От учебния регион споделиха също, че ще проучат опцията за закупуване на мляко на едро и по-късно да го наливат в чаши за децата, само че разновидността е по-трудоемък и учебното заведение също ще би трябвало да откри по-хладно пространство.

Съседни учебен окръг West Genesee сподели в изказване, че „ откакто настоящето ни предложение на мляко в кашони изчезне, ще сервираме мляко в чаша с похлупак “.

Училищният окръг на Ливърпул сподели в изказване, че откакто картонените кутии с една пинта свършат, шоколадовото мляко няма да бъде налично.

Централният учебен окръг на Холи, на към 30 минути от Рочестър, покрай Canadian граница, се споделя в писмо до родителите, че кооперацията за млечни ферми Upstate Farms споделя, че дефицитът може да продължи с месеци, само че че производителят „ чака да види усъвършенстване в предлагането до началото на 2024 година “

Някои учебни заведения в Уисконсин минаха към разпределяне на прясно мляко на своите възпитаници в пластмасови торбички, откакто два завода за картонени опаковки за мляко затвориха предходната година, заяви Wisconsin State Farmer.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР